ZBOG ODGOVORA OVOG DEČAKA NEĆE VAM BITI DOBRO OD SMEHA! Tata je pojeo 8 kolača, a mama 3 manje, koliko… (FOTO)

0

Danas čemo pisati o malo veslijim temama, a šta nas može više razveseliti i odagnati crne misli osim dece. Deca su iskrena i neiskvarena, a njihova tumačenja stvarnosti i događaja oko nas oduševljavaju i nasmijavaju do suza.

Nad dečijom logikom odrasli se itekako mogu zamisliti, često su vrlo precizna i direktna, a ono što odrasline bi smeli izgovoriti zbog moralnih kočnica, deca će bez problema reći i dok deca ne nauče prave konstrukcije, samo možemo uživati u njihovim biserima.

Danas vam tako donosimo jedan biser iz školskih klupa. Naime, jedan dečak koji je tek krenuo u školu imao je kontrolni zadatak iz matematike, a učiteljica se potrudila da im objasni i što više približi zadatak njihovom uzrastu.

Zadatak je glasio; ako je tata pojeo osam kolača, a mama tri manje, koliko su ukupno pojeli kolača. Jedan dečak je dao vrlo logičan odgovor koji je nasmejao mnoge, a on je glasio TEPSIJU, aludirajući na to kako su mama i tata pojeli celu tepsiju kolača. Odgovor je postao hit na internetu i obišao je celi region. Nadam se da je i vas odgovor nasmejao, ako i vi imate neku anegdotu vas kad ste bili mali ili vaše dece kad su išla u školu, podelite sa nama.

Preporučujemo