Cijenjeni glumac Momčilo Otašević ponovno krasi sveti prostor oltara, ali ovoga puta kao mladoženja u nadaleko hvaljenoj seriji “Kumovi”. Radosna zgoda Janka i Luce, koje tumače Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev, bit će javno obilježena jer su konačno izmijenili značajne bračne zavjete. Službena Instagram stranica serije revno dijeli ovu divnu vijest s obožavateljima.

Kako piše na Instagram stranici “Kumova”, u Zaglavu se očekuje veselo slavlje nakon niza romantičnih iskušenja. Luce i Janko će nakon raznih izazova konačno izmijeniti zavjete pred oltarom. Stranica također sadrži slike snimljene tijekom snimanja ove važne scene.

U privatnom životu glumac Momčilo Otašević doživio je trenutak obveze kada je izmijenio zavjete s glumicom Jelenom Perčin. Zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece, kćeri Mašom i sinom Jakšom. Međutim, njihovoj je zajednici na kraju došao kraj. Otašević je otvoreno ispričao s kakvim se teškoćama našao nakon razvoda i kako je uspio prebroditi to teško razdoblje.

“Nakon što se događaj dogodio, moja početna reakcija bila je da je signalizirao apokalipsu. Međutim, nakon razmišljanja, shvatio sam da je to možda zapravo najkorisniji ishod za sve uključene strane, posebno za djecu. Nisam imao vremena da Umjesto toga, uložio sam svjestan napor da zadržim pozitivan način razmišljanja i prilagodim se novim okolnostima na najbolji način, promjena je izazovna, ali sada mi je glavni prioritet osigurati dobrobit svoje djece. “, rekao je Otašević nakon raspada braka. Momčilo, inače rođeni Cetinjanin, veliku radost nalazi u druženju s djecom u tom gradu.

  • Boravak na Cetinju, okružen roditeljima i morem, pričinjava mi neizmjernu radost. Upravo u tim trenucima istinski cijenim neizmjernu energiju svoje kćeri Maše. Često se čudim njezinoj sposobnosti da trči i skače s takvim entuzijazmom. Moji roditelji, Nada i Duško, uvjeravaju me da je Maša poput mene, ako ne i energičnija. Nastojim njegovati njezinu znatiželju i promovirati aktivan način života. Često se bavimo aktivnostima kao što su trampolin i penjanje. I kad nemamo druge mogućnosti, idemo u park. Kako bismo bili sigurni da smo uvijek spremni, u autu uvijek držim teniske rekete, lopatice za stolni tenis i opremu za badminton, zajedno s najmanje tri loptice. Nikad ne znate što će sljedeće smisliti”, oduševljeno je za Blic podijelio glumac Momčilo Otašević.

Dodatni tekst je osiguran kao bonus.

Rođeni Cetinjanin, Momčilo Otašević, poznati glumac, od malih je nogu pokazivao veliko zanimanje za scensku umjetnost. Njegova strast prema zanatu rasla je dok se školovao i usavršavao svoje vještine kroz razne profesionalne prilike.

Nakon završene srednje škole, Otašević se odlučno odlučio za glumačku karijeru. Da bi ostvario taj cilj, upisao je Akademiju umjetnosti u Novom Sadu, gdje je stekao potrebnu formalnu naobrazbu koja je postavila temelje za njegov budući uspjeh. Otašević je svoj glumački put isprva započeo u kazalištima, gdje su njegov izniman talent i nepokolebljiva predanost vrlo brzo stekli priznanje.

Nakon što je počeo dobivati ​​uloge u televizijskim serijama i filmovima, Momčilova profesionalna karijera uzletjela je naprijed. Njegova prisutnost ubrzo je postala poznata na nacionalnoj glumačkoj pozornici, a i kritičari i gledatelji hvalili su njegov talent i predanost.

Njegov portret Janka u nadaleko hvaljenoj seriji “Kumovi” katapultirao ga je do slave, pokazavši njegove iznimne glumačke sposobnosti i priskrbivši mu ogromnu popularnost.

Momčilo Otašević, uz velike uspjehe na televiziji, ostao je posvećen kazališnom zanatu. Svojim iznimnim izvedbama osvojio je publiku diljem regije, iskazavši svoj talent u mnoštvu predstava.

Uz glumačka ostvarenja, Momčilo je jednako posvećen i ulozi oca. Iako se njegovom privatnom životu možda ne pridaje previše pažnje, poznato je da ima dvoje djece, Mašu i Jakšu. Unatoč osobnim preprekama, Momčilo nastoji aktivno sudjelovati u životima svoje djece i pružiti im potrebnu podršku dok prolaze kroz svoj put rasta.

Utjecaj Momčila Otaševića na nacionalnu glumačku scenu neizbrisiv je zahvaljujući njegovim doprinosima i aktivnom sudjelovanju. Njegova nepokolebljiva predanost zanatu i izniman talent priskrbili su mu cijenjeni status jednog od najcjenjenijih i obožavanih glumaca u okruženju.

Preporučujemo