Trenutačno mjesto pomnog nadzora ima značajan broj policijskih službenika koji su u potpunosti opremljeni kacigama, pancirima i automatskim puškama. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost, okolne ulice su zatvorene, a dodatne specijalizirane jedinice iz Kölna su na putu u blizinu.

 

Prema izvješćima BILD-a, osoba, čiji identitet ostaje nepoznat, zapalila je bengalsku baklju u operacijskoj sali, što je dovelo do toga da kliniku zahvati gusti oblak dima.

 

 

Nakon toga, nastavila se izolirati unutar pacijentove sobe, stvarajući nejasnoće oko toga jesu li prisutni još neki pojedinci ili ne.

 

Policiji trenutno nije poznat identitet osobe koja nosi oružje i kome je oružje namijenjeno. Osim toga, postoji neizvjesnost oko mogućih ozljeda koje proizlaze iz ovog događaja.

 

Uz vjersku pripadnost ukorijenjenu u protestantizmu, bolnica se može pohvaliti impresivnim kapacitetom od 378 kreveta i desetak specijaliziranih odjela. Posvećena radna snaga od približno 1600 pojedinaca marljivo obavlja svoje odgovornosti unutar zdravstvene ustanove.

 

 

Trenutno je u tijeku proces oslobađanja pojedinih dijelova klinike uz istovremeno preseljenje pacijenata. Kako javlja novinska agencija DPA, oni koji su izazivali nerede odmah su ispraćeni iz prostorija. Vlasti preporučuju da ljudi izbjegavaju posjete bolnici Luizen.

Preporučujemo