UMJESTO VODOM, EVO ČIME TREBATE ZALIVATI ORHIDEJE: Ima da CVJETAJU kao lude, svi će vam zavidjeti!

0

Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će se svakjako svideti svim ljubiteljima cveća, kako u kući tako i na njihovim balkonima. Dovoljno je samo da pogledamo sve sstranice koje se bave ovakvim stvarima, koliko je zapravo ljubavi i pažnje dovoljno da se uzgoje određeni cvetovi, a slike nekih balkona su naprosto za ne poverovati, kada vidite koliko je tu truda uloženo i ljubavi u samo cveće. 

Međutim, u poslednjih mesec dana imali smo jako visoke temperature, koje su svakako uticale na samo cveće kako će se ono ponašati, jer izloženost ovako visokim temperaturama jednostavno nikome ne odgovara. Mi danas govorimo o orhidejama koje su svakako najlepše cveće za uzgajanje, a i vizuelno su svakako broj 1 u svakom domu ili vrtu. 

Jako je puno načina kako se ona treba zalevati, neki to rade običnom vodom, dok neki pršću samo listove, a mi vam danas donosimo jedan jako zanimljiv savet kako ih održavati na najbolji mogući način. Verovali ili ne, one najbolje reaguju kada ih umesto vodom zalevate sa zelnim čajom. Da, dobro ste pročitali sa čime to treba da se radi. 

Ono što je bitno napomenuti je to da čaj ne bude prejak, i dovoljne su 2 do 3 kašike na dan, svaki dan to radite a preskačite vikende. Da li ste znali za ovaj trik koji je povezan sa orhidejama?

Preporučujemo