ŽENE POLUDELE ZA OVIM TRENDOM! Frizura koja skida godine: Ako se ošišate ovako, izgledaćete DUPLO mlađe!

0

Danas pišemo malo o ženama i modi, a možemo reći da je to pomalo osetljiva tema, jer kako znamo ženama je teško ugoditi, uvek ima nešto čime nisu zadovoljne, a kada bi nešto poželele to jednostavno mora da bude njihovo.

Večiti problem žena je njihova kilaža, baš svaka žena, pa bila ona i tinejđerka od 15 godina za sebe misli da je debela. A to naročito dolazi do izražaja leti, kupili su se kupaći kostimi, ali kako brzo smršati za lep izgled na plaži, pa tako kreću sa raznim djetama ne razmišljajući jesu li one štetne, jer izgled je ipak jako bitan.

Da li uopšte treba govoriti o odevanju, zna se da žene nikada nemaju šta da obuku iako imaju prepune ormare odeće, a svako spremanje za izlazak se pretvara u pravu dramu, jer ponuda u ormaru je katastrofa. Frizure su posebna tema, osim što su prilično skupe, pitanje koju boju kose odabrati je ono na koje ni one same ne znaju odgovoriti.

Ali frizerski stručnjaci ipak mogu ugoditi većini žena, stoga vam danas predstavljamo frizuru, koja će svaku ženu podmladiti bar 10 godina. Bob frizura je uvek popularna, ali mi danas govorimo o francuskom bobu, a za razliku od ostalih bob frizura, francuski karakteriše dužina kose do usana i ravne šiške do obrva. Ova frizura ističe jagodice i oči dolaze u prvi plan.

Preporučujemo