Kako se približavaju američki izbori, globalni mediji ponovno prebacuju fokus na Donalda Trumpa, republikanskog kandidata koji predvodi žestoku kampanju. Rašireno je uvjerenje da će do kraja ove godine ponovno zauzeti svoj položaj u cijenjenim hodnicima Bijele kuće. Tijekom godina obitelj Trump izazivala je veliku pozornost na međunarodnoj razini, uz jednu značajnu iznimku – Barrona Trumpa.

Barron je, unatoč tome što je sin bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, aktivno nastojao izbjeći pozornost javnosti kad god je to bilo moguće. Ipak, dogodio se poseban slučaj u izbornoj noći koji ga je izbacio u središte pozornosti. Dok je odjekivala objava trijumfa republikanskog kandidata, Barron se smjestio iza svog oca na pozornici, iako je djelovao umorno, a ne ushićeno.

Ta ga je nepredviđena okolnost, na čuđenje mnogih, zapravo učinila simpatičnijim u očima američkog puka, kojemu je prije svega laknulo što je iscrpljujuće izborno razdoblje konačno privedeno kraju. Trenutno je u središtu svjetske pozornosti sin Donalda Trumpa.

Usred svečanog pogreba Amalije, voljene majke Melanije Trump, cijela je njezina obitelj stajala ujedinjena u tuzi. Nepokolebljiva potpora Donalda Trumpa njegovoj supruzi tijekom ovog teškog razdoblja opsežno je popraćena svjetskim medijima.
Nedvojbeno je u centru pažnje bio Barron Trump, dugo odsutni sin Melanije i Donalda, koji se javno pojavio.

Kamere su ovjekovječile trenutak, otkrivajući nevjerojatan rast 17-godišnjaka za to vrijeme, dok je samouvjereno izlazio iz automobila s ocem Donaldom uz sebe.

  • Njegov impresivan stas, koji mjeri nevjerojatna 2 metra, omogućuje mu da nadvisi svog oca Donalda za cijelu glavu. Bivši predsjednik Sjedinjenih Država s ponosom je otkrio da se izniman rast njegovog najmlađeg sina može zahvaliti njegovoj sklonosti uživanju u ukusnoj slovenskoj kuhinji, koju je s ljubavlju pripremala njegova majka.

Tijekom svog putovanja, Barron uspijeva održati duboku vezu sa svojom rodbinom po majci, pokazujući svoje tečno znanje slovenskog jezika i uživajući u privilegiji posjedovanja dvojnog državljanstva.

Barron, jedini potomak Donalda i Melanije Knauss Trump, rođen je 20. ožujka 2006. Njegovi su se roditelji vjenčali u siječnju 2005., otprilike godinu dana prije Barronova rođenja. Tijekom očeva mandata kao predsjednika, Barron je zajedno sa svojom majkom živio u njihovom raskošnom penthouseu smještenom na Petoj aveniji unutar slavnog njujorškog Trump Towera.

Po završetku jednogodišnjeg studija na cijenjenoj i financijski strogoj školi Columbia High and Prep School, koja je nosila pozamašnu godišnju školarinu od otprilike 45.000 dolara, Barron i njegova majka preselili su se u Washington, D.C., kako bi se ponovno našli s Donaldom u Bijeloj kući.

Tijekom Donaldovog vremena na uredu, njegova odrasla djeca bila su aktivno uključena u višestruke pothvate, dok je Barron održavao dojam tajanstvenosti i dobro čuvao svoj osobni život.

  • Prema jednom stranom mediju, Barron ima golem značaj u životu Melanije Trump i dosljedno je ostao njezin najveći prioritet.

U rujnu 2023. Donald Trump je razgovarao s novinarima iz cijelog svijeta, gdje je izrazio svoje duboko divljenje prema svom najmlađem djetetu, Barronu. Trump je pohvalio Barronove izvanredne atletske vještine i istaknuo njegovo hvalevrijedno ponašanje, ističući njegova izvanredna akademska postignuća.

Nakon što je 2005. saznao za Melanijinu trudnoću, Donald je bio zatečen brzim dolaskom novog poglavlja u njihovim životima. Melania je primijetila da mu je “trebalo neko vrijeme da u potpunosti prihvati realnost situacije.

Uz veliku promišljenost i empatiju, Donald je odlučio suzdržati se od prisutnosti u rađaonici tijekom Melanijina poroda, jer je vjerovao da će joj to ublažiti sve potencijalne poteškoće. Melania će kasnije izjaviti da je njezino iskustvo poroda bilo nevjerojatno lako.

  • Donald je bio odlučan u odluci da svom sinu da ime Barron, jer je to oduvijek bio njegov omiljeni izbor. Unatoč Melanijinoj želji da odabere alternativno ime, Donald je inzistirao, izražavajući: “Ne možete me podvrgnuti takvom razočaranju. Uvijek sam ga zamišljao kao Barrona!
Preporučujemo