Spojila lepo i korisno! Lidija Vukićević u zagrljaju 20 godina MLAĐEG partnera pravi velike letnje planove! (FOTO)

0

Lidija Vukičević je jednaod poznatijih glumica u Srbiji koju je najviše proslavila uloga Viki u seriji Bolji život koja je sigurno najgledanija od svih ikada snimljenih na našim prostorima. I danas iako je već u šestroj deceniji života glumica izgleda zanosno i može da stane na crtu svakoj djevojci koja je i više nego duplo mlađa od nje i svi se pitaju kako uspijeva da održi mladolik izgled.

Kada je u pitanju njen privatni život Lidija je bila udata za poznatog fudbalera Mitra Mrkelu sa kojim ima i dva sina koji su sada već odrasli ljudi a svoj ljubavni život je nakon razvoda uspješno krila godinama. Međutim sada je progovorila o svojoj vezi sa 20 godina mlađim umjetnikom iz Italije i kako kaže njihova romansa na daljinu odlično funkcioniše.

Lidija nije željela da otkrije njegov identitet ali ne krije da je on unio radost u njen život i da uživa u svakom momentu koji provedu zajedno. Glumica kaže kako ne vjeruje u onu narodnu poslovicu da se suprotnosti privlače jer je njoj zapravo bio potreban neko sličan njoj i ko je na istoj talasnoj dužini. Istakla je i da ljubav na daljinu nikada ne može da dosadi a svaki susret izgleda kao onaj prvi i pun je uzbuđenja.

Ono što po njenom mišljenju ubija ljubav je navika kada partneri postanu kao brat i sestra i tada je vrijeme za odlazak. Glumica ne razmišlja o preseljenju u Italiju jer za sebe kaže da je tipična žena ovog podneblja i da može da živi samo u Srbiji jer se tu najbolje osjeća a to je shvatila nakon što je godinama živjela u Holandiji i Turskoj. Ovog ljeta je u Italiji započela i ozbiljan posao sa jednom italijanskom firmom i reklamiraće jedan novi kozmetički proizvod vrhunskog kvaliteta.