Vrijeme je godišnjih odmora i svako ko sebi to može da priušti odlazi na more da se opusti i uživa. Postoji nekoliko destinacija koje su već postale tradicionalne kada su u pitanju srpski turisti kao što je Crna Gora i Grčka a posljednjih godina se sve veći broj odlučuje i za Tursku koju svi hvale zbog prihvatljivih cijena ali i odlične usluge.

Međutim da ima i drugačijih iskustava pokazuje priča Igora Rogana iz Zemuna koji sa svojom porodicom već godinama ljetuje u Turskoj a ove godine je doživio veliko razočarenje. Njemu se sviđalo što u ovoj zemlji u ljetovalištima imaju bogat program za djecu pošto je otac dvoje mališana ali nije ni slutio da će mu se boravak u hotelu koji je agencija reklamirala kao onaj sa pet zvijezdica i u kojem je ponuda All inclusive pretvoriti u pravu noćnu moru.

Hotel se nalazio u Kemeru a rezervisali su ga peko agencije koju su pronašli na internetu. Aranžman za sedam dana su platili 3.600 eura a u opisu hotela je pisalo da ima i dva akva parka što mu je zbog djece bilo jako važno. Kada su stigli u hotel odmah na recepciji im je bilo jasno da on ne posjeduje ni pola sadržaja koji su bili navedeni na sajtu turističke agencije. Saznali su da se prošle godie hotel razdvojio na dva dijela i da onaj dio sa akva parkom više ne postoji.

Pored ovog razočarenja ubrzo su uslijedila i nova a ticala su se hrane koja je bila užasna a da biste uopšte došli do nje trebalo je čekati u redu po sat vremena, pa su se najčešće hranili u Meku o svom trošku. Oni su čim su vidjeli kakva je sitacija potražili vodiča i uputili mu svoje primjedbe u zakonskom roku a on im je odgovorio da se jave sljedeće jutro kada se otvori kancelarija. Tada im je rečeno da imaju dva izbora. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo