OVU DIPLOMU IMA BOJANA RODIĆ! KADA ČUJETE ŠTA JOJ JE ZANIMANJE PAŠĆETE NA TEME: Javnost u NEVERICI, ma NIJE MOGUĆE!

0

Ovih dana cijeli region priča samo o svadbi i vjenčanju koje su održali Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić. Njih dvoje i nisu toliko medijske ličnosti, ali su sestre Rodić dospjele u javnost kada se Bogdana počela viđati sa sinom naše najpoznatije pjevačice, Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko i Bogdana su već duži niz godina zajedno u ljubavnom odnosu, a 2019. su stupili u brak. Tačnije, 24.11.2019. godine, njih dvoje su izgovorili sudbonosno da ispred svojih najmilijih. Ubrzo su nakon toga dobili i sina kojem su dali ime Željko Ražnatović, po ocu Veljka. Preselili su se u rodno mjesto bivše košarkašice Rodić, u Titel i već od 2020. godine žive u porodičnoj kući koja je idealna za sretno odrastanje Željka.

Sada, na red je došla i sestra Bogdane Rodić, Bojane da se uda. O njenom vjenčanju sa Mirkom Šijanom se danima piše i priča, a nije ni čudo s obzirom na to i da je Mirko Šijan sin poznate pjevačice Goce Božinovske. Bojana i Bogdana su još kao male počele svojoj porodici da pomažu u porodičnom poslu, jer posjeduju klanicu živine. Uz to su se redovno obrazovale i odlazile u školu, a vjerovali ili ne, Bojana je upisala i diplomirala na fakultetu.

Riječ je o Pravnom fakultetu u Beogradu na kojem je Bojana diplomirala. Ubrzo nakon fakulteta se zaposlila u kancelariji koja se nalazi u upravi firme, ali je ona ipak odlučila da uz to koristi i svoju popularnost na instagramu i da se počne baviti modom, pa je započela sa svojim modnim bendom. Uprkos njihovom sinu Zoranu i braku u kojem je, Bojana sve stiže i svemu je posvećena maksimalno.