SNIMAK JOVANE JEREMIĆ IZ 2009. GODINE FRAPIRAO NACIJU: Voditeljka razotkrivena, NE LIČI NA SEBE! (VIDEO)

0

Najpoznatija tv voditeljica s naših prostora je kontroverzna i jedna jedina, Jovana Jeremić. Jovana nikoga ne ostavlja ravnodušnim i važi za jednu od rijetkih javnih ličnosti koja je bez dlake na jeziku. Svoju voditeljsku karijeru je započela na Happy televiziji koju je napustila prošle godine.

Napuštanjem, Jovana prelazi na Pink televiziju s kojom je i ove godine potpisala i produžila svoj ugovor o radu. Na Pinku vodi jutarnji program, a njeni gosti dolaze iz svih sfera, od sporta, preko muzike i filma, pa do politike. Jovana je u toku svog rada na malim ekranima dosta unaprijedila svoje umijeće, što se može i vidjeti, ali je promijenila i svoj fizički izgled, malo ali dovoljno. Kako je poznata ličnost, svi žele da znaju sve o njenom životu i kako je Jovana izgledala nekad i sad svi upoređuju.

Kada je gostovala na lokalnoj televiziji zvanoj Jasta 2009. Godine, Jovana je izgledala totalno drugačije i niko je nije mogao prepoznati. Tada na sebi nije imala nijednu estetsku operaciju, a i boja kose joj je bila drugačija. Danas je mnogi prepoznaju po njenoj plavoj kosi, ali je tada imala smeđu kosu i izgledala zaista drugačije. Ona je i te godine bila u usponu i mnogi su vjerovali u njen uspjeh, što je i ostvarila.

Jovana je u toj emisiji otvoreno pričala o muško ženskim odnosima generalno, ali je fokus bio na prijateljstvu. Njen intervju je jedan od najgledanijih i uvijek se kasnije priča o njima. S njom je tada u gostima bio naš poznati di džej Sen Trope, a ako Vas zanima kako je izgledala Jovana te 2009. godine, ostavljamo Vam fotografije u prilogu.