“SAHRANJIVALI SU ME 4 PUTA”! Užasna NEPRIJATNOST Vere Matović: Iz Amerike proveravali da li je ŽIVA!

0

Jedna od pjevačica iz starije generacije koja je harala muzičkom scenom u periodu osamdesetih i devedesetih godina je svakako Vera Matović. Ona se jedno vrijeme nakon svog najvećeg vrhunca u muzičkoj karijere povukla iz javnosti, ali je prije nekoliko godina zahvaljujući društvenim mrežama ponovo aktivna.

Naime, na Tiktoku je jedno vrijeme bio trend da se sluša njena najpoznatija pjesma koja se zove ‘’Miki Milane’’ i cijeli region je slušao ovu pjesmu. Veru Matović je upravo to ponovo povuklo u javnost, te je od tada aktivnija. Nedavno je na Kurir televiziji bila gošća u emisiji Sceniranje i tom prilikom je ispričala dosta zanimljivih detalja iz svog života koje je rijetko ko znao. Priznala je da, u periodu kada je bila najaktivnija i najpoznatija, novinari i mediji više nisu znali šta da pišu o njoj pa su išli i na one najgnusnije stvari.

Pisali su više puta kako se Vera Matović udavala za ljude koji su već tada bili pokojnici, a njoj je zbog toga bilo i više nego neprijatno. Pored takvih naslova, često se u novinama pisalo i kako je Vera preminula, te je to bilo objavljeno i napisano čak 4 puta! Pisali su o tome kako je pjevačica, kada je bila na putu za Obrenovac, imala saobraćajnu nesreću sa svojim sinom koji je jedini preživio.

Njeni obožavatelji iz Amerike su se zaista pitali da li je ovo istina, a i mnogobrojne kolege su pokušavale da je nazovu, a ona se nije u tim trenucima nikome javljala, što je dovelo do još većeg haosa. Zvali su je kolege Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Miroslav Ilić, ali kada se javila na poziv Miše Mijatovića već je svima bilo lakše jer je pjevačica ipak javljanjem demantovala ove naslove.