NEMA VIŠE RIBANJA! Žena otkrila GENIJALAN trik, treba vam samo 1 stvar izz kuhinje i sve TVRDOKORNE MRLJE IZ WC ŠOLJE ĆE NESTATI!

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, a koja će se svakako da svidi svim domaćicama koje muku muče sa prljavštinom u kuhinji i samom toaletu. Koliko god se trudile i kupovale razne hemijske preparate iz radnji, ponekad se neke stvari i predmeti iz kuće ne mogu skoro nikakako oprati da bi izgledale koliko toliko pristojno. 

Već smo par puta pisali o kuhinji u kojoj se najviše kuha i gde imamo jako puno masnoća i ostalih prljavština, a pri tome svakako najviše mislimo na lavabo gde se pere suđe, i otkrili smo vam jedan mali trik, a to je da jabukovo sirće rešava skoro 99% svih problema. Mi danas idemo do toaleta, gde je svakako wc šolja uvek bila najveći problem. 

Domestos i ostali hemsijki preparati su uvek bili jedino rešenje, ali samo nakon par dana se vrati žutilo i unutrašnjost same wc šolje opet izgleda i više nego očajno. Mi vam danas donosimo jedan trik koji je podelila jedna gospođa na svom Facebook profilu, a koji je zaradio veliki broj lajkova i zadovoljnih domaćica koji su isprobali ovaj trik, koji se pokazao kao više nego uspešan i na kraju krajeva imao je i efekta. 

Ona je tako sasvim slučajno uzela limunsku kiselinu i prek onoći istresla cela 2 pakovanja u šolju i ostavila preko noći da ostane u wc šolji, a kada je ujutro ustala dočekalo ju je veliko čudo, jer je šolja izgledala kao nova. Ono što je najvažnije u celoj priči je to, da nema nikakvih hemikalija na sebi i da je potpuno prirodna. 

Preporučujemo