NE, NIJE ISTINA DA JE STRADAO PRVI ČOVEK SRBIJE! Nije provereno da Novak Đoković ima stan u Majami Biču… BROJ ŽRTAVA JOŠ UVEK NEPOZNAT(VIDEO)

0

U samom naslovu na članak indiciralo se da je stradao prvi reket sveta Novak Đoković, što apsolutno nije tačna informacija. U vreme požara u Majami Biču, Novak Đoković nije uopšte bio u Sedinjenim Američkim Državama. 

Također se u samom tekstu navodi da je Novak Đoković jako puno zaradio od turnira u svojoj celoj karijeri, i samim time ima puno nekretnina širom sveta, ali je netačna tvrdnja da ima i u Majami Biču.

NAPOMENA:

Nije proverena informacija da prvi teniser sveta ima nekretnine u Majami Biču, te da je imao stan u new Yorku koji je prodao. Samim time, kod čiatalaca se stvara krivi utisak da je se stvarno desio požar u zgradi u kojoj stan ima Novak Đoković. 

Također u samom naslovu je stojalo da je broj žrtava ogroman u ovom požaru, a u tom trenutku Vlasti Majami Biča uopšte nisu imale informacije o broju povređenih, a kamoli poginulih osoba. Samim time, celi naslov, kao i sadržaj teksta se može smatrati neadekvatnim i netačnim sadržajem, što se tumači kao lažno informisanje javnosti.