Zapanjujuća otkrića neverstva kriju se u ispovesti Beograđanke, koja je deceniju tajno bila u vanbračnoj vezi.

U 36. godini života Jovana Đ. napravio neverovatno otkriće. Ona je otkrila da je bila u naizgled “srećnom” braku u trajanju od 12 godina, tokom kojih je bila u nevjeri sa ne jednim, već sa ukupno 10 različitih partnera.

Iskreno, ova Beograđanka priznaje da nije imala konkretan motiv da inicira neverstvo u svojoj vezi.

Uprkos istih godina, sličnim interesovanjima i zajedničkim prijateljima, svim potrebnim sastojcima za sreću, situacija se promenila nakon nekoliko meseci braka. Leptirići u mom stomaku su prestali, moja privlačnost prema njemu kao muškarcu je nestala, a naselio se osećaj praznine i nezadovoljstva. Dok je nastavio da se divno odnosi prema meni, nešto se promenilo i više nije isto.

Prema rečima Jovane, prvobitni slučaj neverstva nije bio predumišljaj, već spontana pojava koju ona nije planirala.

U određenim prilikama izlazio sam sa svojim prijateljima, tražeći utjehu tako što bih lio suze na njihova ramena podrške. Međutim, bio je jedan poseban slučaj kada me je kuma pratila u klub i tamo smo naišli na izuzetno ljubaznog barmena. Dok sam ga gledala, doživjela sam senzaciju koja je mjesecima bila odsutna iz moje veze sa mojim mužem. U tom trenutku sam doneo odluku. Iako me je u narednim danima obuzelo žaljenje, nastojala sam da popravim situaciju tako što sam se ophodila prema svom mužu s neviđenom ljubaznošću. Nažalost, moji napori su se pokazali uzaludni. Nekoliko nedelja kasnije, ponovo smo se našli u istom klubu i tako je ciklus počeo iznova.

Zadivljujuća Beograđanka priznaje da nije uvek bila potpuno transparentna sa svojom savešću, ali nije mogla da ide protiv sebe.

Krenula sam na putovanje promjenjivih partnera, iskorištavajući svaku priliku za neobaveznu intimnost i prepuštajući se društvu onih zbog kojih se osjećam privlačno i željeno. Ideja o razvodu mi je, naravno, pala na pamet, ali logika mi je to savjetovala. Uostalom, moj brak nije bio sasvim nezadovoljavajući. Moj supružnik je ostao nesvjestan, zaokupljen svojim profesionalnim aktivnostima, dok sam se ja pobrinuo da dobiju dovoljno ljubavi i brige kako bih spriječio da se pojave bilo kakve sumnje. Ili sam barem tako vjerovao. Zašto remetiti situaciju u kojoj je naizgled sve išlo u moju korist?

U neočekivanom preokretu, situacija se naglo promijenila. Jovani je postavljena dijagnoza koja ukazuje na problem sa štitnom žlezdom.

Doživio sam nivo straha koji nikada prije nisam sreo u cijelom svom postojanju. Postojao je trenutak u kojem sam čak povjerovao da se suočavam s božanskom odmazdom za svoje prošle postupke. Bila sam podvrgnuta brojnim pretragama i pregledima, a tokom svega, suprug je stajao vjerno uz mene. Njegovo prisustvo pružilo je utjehu i podršku, a u jednom određenom trenutku je nehotice otkrio svoje znanje o mojoj situaciji. Bio je svestan sve vreme, ali je odlučio da ćuti jer je želeo da sačuva našu vezu. U tom trenutku sam shvatio da nikada neću naći nekog boljeg od njega, a poznate emocije su se ponovo pojavile. Srećom, ispostavilo se da je moja bolest benigna i brzo sam se oporavila. Ovo iskustvo mi je dalo drugu šansu za život i odlučan sam da je ne protraćim.

Preporučujemo