ŽIVOTNA PRIČA MAKEDONSKE MARIJE KALAS: Ostavila muža i sina u inostranstvu, udala se za 13 godina mlađeg

0

Pjevačica i diva iz Makedonije koju su mnogi poredili sa divom Marijom Kalas, Kaliopi Bukle već nekoliko decenija živi život pred kamerama. S obzirom da se bavi poslom koji je javan i koji nalaže to, nije ni čudo što se svi žele baviti njenim životom. Kaliopi je rijetko kada pričala neke detalje iz svog života, ali bi drugi za nju to radili i sve javno pričali o tome.

Ona se nikada nije osvrnula ni na jedan negativan komentar i nije nikada brinula o tome šta drugi misle o njoj. Uvijek joj je bilo bitno mišljenje samo njoj bliskih ljudi. Nedavno je obnovila saradnju sa bivšim suprugom Romeom Grilom. Oni su se razveli krajem devrdesetih godina, a ova vijest je mnoge iznenadila. Kaliopi je rođena 28. decembra 1996. godine, a u javnosti je odmah postala slavna zbog svog moćnog i veličanstvenog glasa.

Mnoge njene pjesme su poznate i dan danas, a najpoznatije su zasigurno Bato i Kofer ljubavi, ali i mnoge druge. Ima i više nego uspješnu muzičku karijeru, a bavi se i pisanjem muzike za Makedonsko narodno pozorište, za balet i film. U djetinjstvu je živjela u Kičelu i od najmlađih dana pokazivala je ljubav prema muzici. Učestvovala je još kao dijete u raznim muzičkim programima i niko nije ostajao ravodušan na njen glas.

Njen prvi brak bio je sa Romeom Grilom i u braku su dobili sina Pako. Oni su se jedno vrijeme povukli s muzičke scene i preselili u Švicarsku. Kako je rekla, nakon razvoda joj je dosta falio pa ga je nazvala i to mu saopštila. Posebno joj je bio potreban kada je trebala pjevati na Eurosongu. Drugi brak pjevačica je imala sa 13 godina mlađim glumcem, Vasil Zafirčev. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.