Brat žene koju svi znate: Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Milene Vasić o kom nikad ne priča (FOTO)

0

Brak između glumice Milene Vasić i reditelja Juga Radivojevića važi za jedan od najljepših i najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni. Oni su već godinama zajedno, te žive svoju bajku još i dana mladosti. U jednom trenutku njihovog zajedničkog života, oni su odlučili da se razdvoje.

U međuvremenu se Milena Vasić zaljubila u drugog čovjeka, a i Jug u drugu ženu. Prvi suprug Milene Vasić nije toliko poznat javnosti i rijetko ko je imao priliku da ga vidi. Najprije su Jug i Milena svoju ljubavnu vezu započeli dok su još studirali. Nakon nekog vremena, odlučili su da se razdvoje i da svako krene dalje sa svojim životom. Jug se oženio i iz tog braka je dobio sina kojem je dao ime Vuk, a Milena je također ušla u brak.

Milena je tada izgovorila sudbonosno da Jakši Ražnatoviću, a tada je imala samo 22 godine. U tom braku, Milena je dobila kćerku Lanu i sina Nikolu. Nažalost, oba ova braka su doživjeli krah, te se partneri Juga i Milene nisu toliko često mogli vidjeti u javnosti. Međutim, zahvaljujući spisateljici Vesni Radusinović, nedavno smo imali priliku da vidimo sliku prvog muža Milene Vasić.

Vesna je objavila fotografiju sa svojim rođakom Jaškom, te su svi bili prilično iznenađeni kako on danas izgleda. Krajem 2014. godine, put i sudbina Milene i Juga se spaja i pružaju priliku još jednom da obnove svoj odnos, pa su 2015. godine dobili sina kojem su dali ime Lav. Milena je jednom prilikom rekla da ne bi ponovo voljela da izgubi Juga, te da ovaj put to neće dozvoliti.