KRILA MUŽA KAO ZMIJA NOGE! Milica je iz Srbije otišla u Dubai, a onda se udala za MILIONERA kog KONAČNO VIDIMO!

0

Milica Polskaja rođena je u Srbiji, te mnogi žele da žive njen život. Milica se udala za misterioznog muškarca iz Kazahstana s kojim trenutno živi u Amatiju. Ona ne krije da živi i više nego luksuzan život, te to radi dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Svaki dan pokazuje svoju luksuznu garderobu i luksuzna putovanja, kao i dijelove svog luksuznog doma. Na instagram profilu ima preko 300 hiljada pratitelja, a na svakoj slici koju postavi izazove brojne komentare i reakcije publike. Naravno dobija podjednako i pozitivnih i negativnih komentara, a negativni komentari su uglavom vezani za njen izoperisani izgled i silikone.

Mnogima je interesantno to zašto Milica krije lice i identitet svog supruga, kao i svoju djecu. Za djecu je, manje više, i razumljivo zašto se krije, ali mnogima nije jasno zašto krije svog supruga. Ona je upoznala svog muža na trećoj godini Pravnog fakulteta, kada su zbog posla morali da rade u Dubaiju. Tada je radila u jednom kafiću gdje joj je plata bila 750 dolara i bakšiš koji je bio i više nego dobar.

Njoj je tada bilo u planu da radi godinu dana tu kako bi zaradila za školovanje i da svojim roditeljima olakša. Prije odlaska u Dubai je povećala grudi, a to joj je finansirao djed. Rekla je da je radila šest dana u sedmici i to smjene od po 14 sati. Danas živi sa svoje četvoro djece i mužem luksuzan i skupocjen život, na kojem joj mnogi zavide. Napokon je u javnost iscurila njegova fotografija, a kako on izgleda pogledajte u prilogu.