Bivša loto djevojka ima naviku na brzinu spremiti prtljagu i kad god joj se ukaže prilika odjuriti u Grčku. Ovom prilikom uzela je kratki predah od svojih profesionalnih obaveza i odlučila se opustiti na privlačnom, mračnom mjestu. Odmor na otočiću Porosu u Saronskom zaljevu Suzani Mančić pravi je užitak, a ne čudi što su se ona i njezin dugogodišnji partner Simeon odlučili baš ondje odmoriti jer je u neposrednoj blizini Atene, njegovog rodnog grada.

Ovaj živahni gradić ističe se prekrasno uređenim plažama i mnoštvom restorana. Osim toga, može se pohvaliti širokim spektrom aktivnosti, uključujući obilazak lokalnog samostana i cijele uvale. Nije ni čudo što je postao omiljeno odredište za odmor mnogih Grka. Odmor Suzane Mančić izdvaja se kako destinacijom koju je odabrala tako i osobama s kojima provodi vrijeme. Iako njezine drage osobe nema na fotografijama koje dijeli, vidljivo je da je njezina kći Šimica prati i pridonosi uživanju u njezinom iskustvu.

Svakodnevne objave fotografija i videa na njegovom “Instagram profilu” svjedoče o veselju i raspoloženju koje doživljava. Posljednje ažuriranje koje ga prikazuje na brodu izazvalo je divljenje njegovih pratitelja, koji se jednoglasno slažu da izgleda bolje nego ikada prije. Suzana je odjenula prozračno ljetno ruho, sastavljeno od bijelih hlačica i prugaste majice, te srdačno dočekala sve koji su joj bili dragi.

Među neizbježnim pohvalama za modni smisao, dobila je i komplimente za svoj izgled i impresivnu tjelesnu građu, za koje je priznala da su bili u fokusu njezinih nedavnih nastojanja. Dokazi su stigli, a slike sa Suzanina bijega jasna su potvrda njezinog zadovoljstva tenom i njegom koju pruža partner, koji je očito zaslužan za pozitivne vibracije kojima na ovaj način zrači.

Preporučujemo