Šta se desilo?! Uradila tetovažu na prstima, a posle nedelju dana ugledala je nešto ŠOKANTNO (VIDEO)

0

Tetovaže su danas jako popularne, ali su zapravo drevna stvar. Neka plemena su u davnoj prošlosti crtali svakakve stvari po tijelima i današnje tetovaže su nastavak svega toga. Nažalost, mnogo ljudi ima tetovaže, a nisu ni svjesni da će jednog dana ostariti i da im te tetovaže možda i neće dobro stojati.

Neki to urade čisto iz fazona dok drugi to rade jer žele da njihovo tijelo govori neku priču. Tetovaže su poprilično skupe za naše balkanske standarde, ali to i dalje ne sprječava ni mlađe ni starije da se tetoviraju i po sebi crtaju i pišu sve i svašta. To je jedna od mnogih stvari koje smo poprimili od Zapada nakon raspada Jugoslavije i čini se da će tetovaže još dugi niz godina biti popularne, a mi vam danas donosimo priču o jednoj djevojci čija tetovaža i nije bila baš uspješna, a radi se o jednoj korisnici TikToka koja sad hoće povrat novca.

Djevojka po imenu Taylor Gehris je na TikTok objavila to kako je njena tetovaža u potpunosti nestala iako je platila 100$ u tattoo studiu. Naime, tetovirala je svoje prste i tetovaža je nakon samo par dana u potpunosti nestala s njene kože iako je skupo platila.

Ona tvrdi da djevojka koja je radila tetovažu nije dovoljno duboko ušla u kožu a korisnici TikToka su potvrdili da tetovaže slabije opstaju na prstima, mada ne bi trebalo da izblijede u potpunosti i da je Taylor svakako upravu i da treba tražiti povrat novca za loše pruženu uslugu tetoviranja. Šta vi mislite o ovome? Video pogledajte ovdje.

 

Preporučujemo