Na snimanja dolazila KAMPEROM i sa obezbeđenjem: Evo kako sad izgleda KONTROVERZNA takmičarka “ZVEZDA GRANDA” (FOTO)

0

Na ovim prostorima su reality show emisije jako popularne, a jedna vrsta tih emisija su svakako pjevačka takmičenja. Mnogo ih je došlo sa Zapada, a ova domaća su izgrađena prema tom modelu i najpopularnije je danas “Zvezde Granda”. Iako ljudi misle da je to sve radi pjevača, zapravo to i nije baš tako.

Ove se emisije više gledaju radi prepirki članova žirija koji čine slavne ličnosti većinom iz polja narodnjačke muzike koja je danas dominantna u južnoslavenskim zemljama. Rijetko se desi da neki takmičar ili takmičarka zapravo postigne neku veću karijeru nakon učešća u ovakvim emisijama, a današnja priča je dokaz. Sjećate li se takmičarke Tijane Kadović koja je na “Zvezde Granda” učestvovala u sezoni između 2017. i 2018. godine? Ona je privukla pažnju mnogih svojim bahatim ponašanjem nalik na mnoge najveće estradne zvijezde – dolazila je u kombiju koji je bio oblijepljen njenim slikama i imala je obezbjeđenje kao da je već slavna.

Mnogi u emisiji pa i sam Saša Popović je rekao da nju čeka jako blistava karijera poslije takmičenja i mnogi su to povjerovali. Nekima je bila odbojna, nekim simpatična a danas su je mnogi i zaboravili jer od te karijere još nema ničega, a neki misle da se povukla u ilegalu.

Tijana je nedavno izjavila da joj se zapravo nigdje ne žuri i da se ne boji te neke prolaznosti. Ona i dalje vjeruje da će jednog dana dići prašinu kao niko i da njeno vrijeme tek dolazi, tako da će fanovi ove pjevačice morati čekati. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo