RODILA DETE OŽENJENOM ČOVEKU, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Ovako danas izgleda POZNATA VODITELJKA! (FOTO)

0

Jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije Pink je svojevremeno bila Rada Radenović koja je u isto vrijeme kada je bila na vrhuncu svje karijere važila i za najzgodniju i najljepšu djevojku u državi i pravila je pravu pometnju gdje god bi se pojavila.

To je bilo početkom dvije hiljaditih a ona je vodila i najpoznatije festivale u Budvi i Herceg Novom i kada bi se pojavila na plaži nastajao je pravi haos. Ona je tada promijenila i svoju frizuru i zbog sličnosti sa poznatom holivudskom glumicom prozvali su je srpskom Hali Beri. Prvi put se pojavila u spotu pokojnog makedonskog pjevača Tošeta Preskog Vo kosi da ti spijam a ona je tada bila i model za mnoge ordinacije plastičnih hirurga iako sama nije odlazila pod njihov nož.

Naime ona je otkrila kako su je njene prijateljice i poznanice vodale od jednog do drugog plastičnog hirurga i od njih tražile da im naprave grudi kakve Rada ima. Tada bi doktori padali u nesvijest kada bi je ugledali u ordinaciji a prijateljica je tvrdila da Rada ima savršene grudi i da želi upravo takve.

Kada je u pitanju njena karijera ona je vodila emisije kao što su City klub, Vi pitate, Zadrugu i Rada sam koja se prikazivala do 2018. godine kada se voditeljica povukla iz voditeljske profesije. Ona je danas najviše posvećena svom sinu Petru koji ima 11 godina i kojeg je kako su mediji svojevremeno pisali dobila u vezi sa jednim oženjenim biznismneom Dejanom Milićem. On je u braku sa supruom koja mu je rodila dvoje djece a nije se razveo zbog veze sa Radom koja je odlučila da će njihovog sina odgajati sama.