SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM O MUŽU! Progovorila o intimnom odnosu u braku: GLASNO REKLA ONO ŠTO SVI KRIJU! (FOTO)

0

U bivšoj državi Suzana Mančić je bila najpopularnija voditeljka i svi su je znali pod nadimkom loto djevojka jer je upravo ona izvlačila sretne brojeve u ovoj igri. Izvlačenje loto brojeva su gledali svi u Jugoslaviji pa i oni koji nisu kupili listiće a razlog je bila upravo Suzana i njena ljepota.

Ona je i danas iako je već u godinama izuzetno lijepa i zgodna i poznato je da se udala za grčkog bogataša i biznismena Simeona Ocomokosa ali je ostala i dalje da živi u Beogradu. Ona je gostujući u jednoj emisiji ispričala kako je upravo njen muž odgovorio od toga da se nakon udaje preseli u Grčku i ona smatra da je dobro postupila što ga je poslušala.

Suzana je rekla i da bi najvjerovatnije otišla da živi sa njim u Atini da su se upoznali kao mladi momak i djevojka a ona je sada u zrelim godinama i sve što ima i što je psotigla se nalaz u Beogradu i ne bi bilo pametno da sve napusti i ode tamo gdje ima samo muža i ništa više. Druga stvar je to što njen muž radi non stop od jutra do mraka i malo vremena ima za nju pa bi kako kaže poludila od dosade.

Sam Simeon je procijenio dobro kakav je njen karakter i rekao joj je da će joj biti dosadno kao bude živjela sa njim i da će ga ostaviti a on to ne bi mogao podnijeti i ubio bi se. Istakla je da je njihov brak dobar ali da joj ipak nedostaje malo više romantike i iako se vole i poštuju i imaju dobar odnos ponekad joj nedostaje malo mladalačkog zanosa i romantičnih gesti.

Preporučujemo