ŠOK! – Otkrivena TAJNA duga TRI decenije, ipak nije VEČITI NEŽENJA!: Isplivala fotografija sa VENČANJA Mime Karadžića, ovo je njegova bivša ŽENA SUNČICA! (FOTO)

0

Jedan od najpozantijih i najomiljenijih glumaca u regiji je Mima Karadžić koji iza sebe ima karijeru koja traje decenijama i tokom koje je ostvario niz uloga po kojima ga pamtimo. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da on nije u braku i mnogi smatraju da se radi o zakletom neženji ali to nije istina jer je glumac bio jednom u braku i to prije trideset godina.

Naime Milutin Mima Karadžić je tada u Crnoj Gori upoznao djevojku koja je ljetovala u Herceg Novom, Sunčicu Đurić i počeli su da se zabavljaju a nakon nekoliko mjeseci odlučili su i da stanu na ludi kamen. Svadba je organizovana u Beogradu 1992. godine i to na Miminu krsnu slavu Aranđelovdan. Cijeli događaj su ispratile i TV novosti a slavlje je održano u paviljonu Cvijeta Zuzorić.

Za kumove je par uzeo Miminog dobrog prijatelja još iz vremena studiranja i kolegu Žarka Lauševića i Hajdanu Baletić koja je radila kao dramaturg. Na slikama se može vidjeti da su mladenci izgledali jako lijepo, Mima je nosio tamno plavo doijelo a ona je na sebi imala vjenčanicu u nježnoj pink boji i malu mašnicu u kosi.

Međuitm iako su bili ludo zaljubljeni njihov brak je potrajao samo dvije i po godine i zajedno su živjeli na Vračaru a nakon toga su odlučili da presele u Australiju u kojoj su poveli devet mjeseci ali su se onda opet vratili u Beograd. Međutim ubrzo su shvatli da je ljubav između njih nestala i odlučili su da se razvedu i svako je krenuo svojim putem. Mima se poslije toga nikada više nije oženio.

Preporučujemo