REČI VREDNE 100 HILJADA EVRA: Marina Tucaković je za OVU PEVAČICU napisala samo jedan stih koji joj je doneo ogromnu zaradu!

0

Smrt Marine Tucaković koja je nakon nekoliko godina borbe sa zloćudnom bolešću izgubila bitku i preminula je prošle godine je veliki gubitak za regionalnu estradnu scenu jer je ona bila najuspješniji i najplodonosniji tekstopisac iz čijeg pera je izašao veliki broj hitova.

Svako od nas zna barem jednu pjesmu koju je ona napisala a nakon njene smrti su se na društvenim mrežama i u medijima oglasili mnogi pjevači i pjevačice koji su se opraštali od nje potresnim riječima. Jedna od njih je bila i Neda Ukraden koja je kada je čula da je Marina preminula rekla da je ona zauvijek otišla iz života obožavaoca koji su voljeli njenu muziku i pjevača koji su sarađivali sa njom  ali da će zauvijek ostati u njihovim srcima.

Pjevačica je istakla da je Marina sarađivala sa pjevačima sa prostora cijele bivše Jugoslavije i da je voljela i da se druži sa ljudima kojima je pisala pjesme i svi su je obožavali zbog njenog pozitivnog karaktera. Neda je rekla da ona nikada nije bila sujetna i da je uvijek imala veliko poštovanje prema svima pa i ljudima sa kojima je sarađivala. Na kraju je Neda dodala da ne postoje riječi kojima bi opisala Marini talenat i rad a za nju je Marina napisala samo jedan stih u hitu Zora je i za njega je uzela sto hiljada eura.

Neda je otkrila da je tu pjesmu napisao pokojni Đorđe Novković i da se sa njim nekoliko puta i posvađala i to zbog naslova. Ona je na kraju nazvala Marinu koja je napisala samo jedan stih u ovoj pjesmi i to onaj koji glasi: Suza je iz oka kanula, a poslije je od njega zaradila ogromnu sumu novca.