KUPILA POLOVNU TORBICU ZA 800 DINARA I UMALO JE ŠLOG NIJE STREFIO: Nisam mogla da verujem šta vidim unutra, totalno ludilo! (VIDEO)

0

Veliki broj ljudi u cijelom svijetu pa i kod nas kupuje stvari u second hand šopovima jer se u njima za mali novac mogu pronaći dizajnerske i skupe krpice i mnogi svoj pohod na ove radnje smatraju potragom za blagom pri čemu se misli na unikatnu i vrijednu garderobu.

Međutim da se u njima može doslovno pronaći i pravo malo blago pokazuje nam slučaj jedne žene koja je u prodavnici polovne robe kupila dizajnersku torbu za sedam dolara a kada je odlučila da je očisti šokirala se sadržajem koji je pronašla u njoj. Linora Silverman je u gradu u kojem živi u Filadelfiji u prodavnici polovne robe našla Coach torbicu za svega sedam dolara i odmah je kupila ikao je iznutra bila prljava i masna od šminke.

Ispod poklopca koji se nalazi na dnu torbe je našla kovertu u kojoj se nalazilo 300 dolara i pismo u kojem je žena po imenu Marta napisala kao ima troje djece koji će nakon njene smrti sve njene stvari dati dobrotvornoj organizaciji Gudvil i ona je odlučila da u svoje omiljene stvari ostavi malo nasljedstvo u novcu. Marta je napisala i da je ova torbica pripadala ljubavnici njenog muža koju je našla u njihovoj kući kada se vratila iz posjete svojim roditeljima.

Odmah joj je bilo jasno da je u njenoj odsutnosti u kući bila druga žena koja je očito zaboravila torbicu i Marta je odlučila da je nosi svaki dan i cijelo vrijeme se pitala da li njen muž zna da ona pripada njegovoj ljubavnici. Na kraju pisma Marta je napisala kako je torbicu nosila stalno i kako je njena djeca ne žele pa je odlučila da je pokloni a osobi koja je kupi je ostavila 300 dolara da ode i sebi nabavi novu tašnu. Ostatak pročitajte ovdje.