Osvanula ŠOKANTNA UMRLICA Medlin Olbrajt u Banjaluci: O rečima koje su joj posvetili BRUJI Balkan! (FOTO)

0

Prije tri dana je ciejli svijet obišla vijest o smrti Medllin Olbrajt koja je preminula u svojoj 85-oj godini a zauvijek će ostati upamćena kao  prva žena državni sekretar u Sjedinjenim američkim državama. Ona je u Srbiji jedna od najomraženijih likova jer je oštro zagovarala bombardovanje Juogslavije 1999. godine i bila je poznata po svojoj antisrpkoj retorici.

Jednom prilikom je ne znajući da je kamera uključena rekla i kao su Srbi odvratni a to joj oni nikada nisu zaboravili. Prema svjedočenjima Vuka Draškovića koji je imao priliku da se sretne sa njom u nekoliko navrata ona je obožavala srbe ali ih je na kraju zamrzila samo zbog jednog čovjeka a to je bio Slobodan Milošević.

Inače Olbrajtova je živjela u Beogradu gdje je njen otac Jozef bio ambasador Čehoslovačke i postoje različite verzije o tome zašto nije voljela Srbiju. Nakon što je objavljena vijest o njenoj smrti u komentarima koji su se nizali na društvenim mrežama u Srbiji nije se moglo primjetiti žaljenje naprotiv, ljudi su slavili njenu smrt a neki građani Banja Luke su otišli i korak dalje pa je na ulicama ovog grada osvanula šokantna posmrtnica Olbrajtovoj.

Autori koji su anonimni su naveli da se suosjećaju sa crvima koji će morati da je provare a tekst na posmrtnici počinje riječima da se sa velikom radošću obaviještavaju svi srbi da je Medlin Olbrajt preminula sa velikim zakašnjenjem u svojoj 85-oj godini. IAKo je mnogi smatraju glavnim krivcem za bombardovanje i stradanje nevinih civila mnogi sE slažu da je ova bizarna posmrtnica ipak previše i da ovo prelazi sve granice dobrog ukusa i kulture.

Preporučujemo