SUNOVRAT JADRANKE BARJAKTAROVIĆ: Nekada je bila kraljica beogradskih splavova, sada naplaćuje ULAZ 2€!

0

Pjevačica Jadranka Barjaktarević je imala solidnu karijeru ali je jedan potez skupo koštao i sada kako pišu srpski mediji pjeva po klubovima u kojima se ulaz naplaćuje 2 eura. Ona je prije dvije godine pjevala nacionalističke stihove na jednom skupu u Crnoj Gori i to su joj u Srbiji jako zamjerili pa su joj čak i zabranili ulaz u ovu državu.

Nije tražena za nastupe ni u drugim susjednim državama pa joj je jedino preostalo da pjeva u rodnoj Crnoj Gori ali ni tamo joj ne ide sjajno pa kako kažu upućeni pjeva i za sitne pare. Sama pjevačica je sada puno aktivnija na društvenim mrežama nego je to bila prije ali se da primjetiti da vrlo rijetko dijeli bilo kakve objave i fotke koje imaju veze sa njenim nastupima.

Međutim nekoliko klubova su tagovali Barjaktarevićku u svojim objavama kada je nastupala u njima a tu se i može vidjeti da joj je honorar bio mizeran pa se tako u jednoj od tih objava može pročitati da je ulaz za njen nastup bio samo 2 eura. U drugom klubu koji je najavio pjevačicino gostovanje piše da je ulaz 5 eura ali se radi o manjem prostoru pa se ni tu nije oparila.

Neki su čak i izračunali da je njena zarada tolika da kada je podijeli sa bendom, njoj ne ostane dovoljno ni da poklopi troškove za put. Kada je izbio skandal nakon snimka koji se pojavio u medijima na kome se čuje i vidi kako pjevačica pjeva stihove Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije, ona je postala meta u Srbiji i njen menadžer je rekao kako se podigla prevelika tenzija i da je sve otišlo predaleko.