Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU: Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

0

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović Živojinović je još od 2011. godine glava tema svih medija. Kako mnoge novinare ali i javnost generalno zanima njen život, tako su se počeli svi zanimati i za život članova njene porodice koji nisu medijske ličnosti. Tako na primjer, mnogi su zainteresovani za ljubavni život koji vodi majka, koja jeste medijska ličnost, ove pjevačice.

Njeno ime je Borka Mihajlović, a zadnjih nekoljko godina ona uopšte ne krije svoj ljubavni život. U vezi je sa svojim kolegom Fahrudinom Buljubašićem, i sve se čini kao da je u najboljem redu. Prošle godie na jesen oni su javno priznali da su zajedno i od tada se Borka našla ne meti svih medija. Borka je također pjevačica, a samim tim i njen partner Fahrudin je u svijetu muzike. Nedavno su na instagram profilima podijelili fotografiju na kojoj poziraju sa svojim zajedničkim prijateljem.

 

Na osnovu ove fotografije, ali i mnogih drugih, može se vidjeti da njihova ljubav svakim danom postaje sve jača. Njen partner je gospodin u crvenoj košulji, a pozirali su na jednom salašu gdje su zaista uživali. Fahrudin ima dosta poznatih pjesama, a najpoznatiji albumi su mu “Tuge je dosta”, “Hej svirači” i mnogi drugi. Aleksandra Prijović Živojinović je zahvajujući Grand produkciji, tačnije Zvezdama Granda, započela svoju muzičku karijeru.

Tako je i Fahrudin nekoliko puta sarađivao sa ovom izdavačkom kućom. Fahrudina kolege i prijatelji često zovu Faks, a sudeći po fotografijama Borke i Fahrudina, oni zaista uživaju u svojoj vezi i ljubavi. Aleksandra ih podržava i dosta vremena provodi s njima.