MOJA PRAVA PORODICA: Kristina Kovač dan posle sahrane oca napisala post koji svi komentarišu, evo šta je sve rekla (FOTO)

0

Prije par dana u javnost je došla vijest da je Kornelije Kovač preminuo. Mnogobrojne kolege su se oprostili od ovog tekstopisca i svi su bili pogođeni ovom viješću. Najviše je naravno bila pogođena njegova porodica kao i najbliži prijatelji. Kornelije Kovač iza sebe je ostavio brojne tekstove i pjesme kroz koje će zauvijek da živi.

Također iza njega su ostale tri kćerke, dvije pjevačice Kristina i Aleksandra Kovač i Anja Kovač. Njih tri ne mogu da sakriju tugu koju osjećaju zbog ovoga, iako su kao mlade ostale i bez majke Spomenke. Kristina Kovač  koja je nekada bila članica grupe K2, nakon raspada geupe je napustila Srbiju, te nije toliko vremena provodila sa svojim ocem. Otac je za to vrijeme bio bolestan, a njihova komunikacija je bila jako loša. Kornelije je dosta patio zbog toga što njegova kćerka Kristina nema baš najbolji odnos sa sestrama Anjom i Aleksandrom.

Poznato je da su Aleksandra i Kristina javno vodile rat i svađale se, te su pri tome iznijele mnoge stvari u javnost iz njihovog privatnog života. Sada je Kristina na svojim društvenim mrežama postavila fotografiju sa sahrane njenog oca i napisala malo dužu potresnu poruku. Napisala je da ovo ružno pače ili crna ovca želi da ovaj dan  koji je sve osim Zlatog dana, što prije prođe. U njoj, kako je rekla, nema više suza, barem ne do jutra.

Uz nju su na ovako težak dan bili njen suprug i kćerka Tara Perović. Kristina je priznala da je mogo iznenađena i oduševljena koliko joj je kćerka zrela, a to se pokazalo baš u ovoj prilici. Zahvalna je do neba što su držale ruke jedna drugoj u ovako teškom trenutku za obje, a njih dvoje su pjevačici pomogli da preživi ovaj dan.