JUGOSLOVENKE SU UZDISALE ZA NJIM A ON USRED DNEVNIKA ZA MAJDOM IZ PROGNOZE! – Goran se rodio u ZAGREBU, a u Beogradu studirao sa Slobom!

0

Goran Milić je poznati voditelj koji je pred raspad Jugpslavije vodio Jutel i bio jako popularan. Rođen je u Zagrebu a u svom radnom vijeku je radio na više različitih televizija pa je tako radio i na TV Beogradu gdje je vodio Dnevnik 2.

On je jednom bio gost iu Ćirilici kod Milomira Marića i otkrio je neke detalje o sebi pa je tako rekao kako je studirao u Beogradu na Pravnom fakultetu a kolege su mu bili Slobodan Milošević i Vuk Drašković. On je poznavao i mnoge druge političare iz vremena kada je Tito bio živ kao i one koji su na političku scenu stupili kasnije.

Goran je ispričao kako je Milošević bio na četvrtoj godini kada je on upisao prvu a kada je u pitanju Vuk Drašković o njemu je tada znao da je iz Crne Gore i da je uvijek imao sve desetke. Slobu je nakon školovanja drugi put vidio kada je ovaj otvarao banku u Njujorku koja je u to vrijeme bila trinaesta po veličini u ovom ogromnom gradu i tada je došao i Dejvid Rokfeler na ovaj događaj.

Kada je u pitanju ljepši pol Goran je uvijek važio za velikog šarmera i mnoge žene su uzdisale za njim a njemu se sviđala mlada voditeljka prognoze Maja Ropert i on bi svaki put kada bi je sreo u studiju uzdahnuo i zastao. Čak je i par puta u dnevniku koji je vodio otvoreno rekao kako je lijepa i zgodna. Ubrzo poslije toga je počeo rat i jedno vrijeme Gorana nije bilo u javnosti a onda se saznalo da je preselio u Zagreb gdje i danas živi i radi.

Preporučujemo