Kakav otac takav sin: Mali Željko Ražnatović već ima simpatiju, FOTOGRAFIJA KOJA ĆE VAS ISTOPITI! (FOTO)

0

Očinstvo je nešto što mnogim ljudima baš ne ide od ruke. Istina, postoji dosta dobrih očeva koji bi dali život za svoje dijete, ali uvijek očekujemo od majke da bude ta koja će dati sve za svoje dijete, dok dosta očeva napusti porodicu nakon rođenja djece ili prestanu da mare za potomstvom.

Iako je dosta teže biti majka, nije posve lako biti ni posvećen otac. Djeci treba pokloniti dosta pažnje i za njih treba žrtvovati svašta, a mnogi nisu ni svjesni kolika je ta žrtva i koliko odricanja roditeljstvo zaista iziskuje. Zato je sasvim uredu kada neko odluči da ne bude otac ili majka. Bolje je ne imati djecu nego postati roditelj bez razmišljanja i pokvariti svojoj djeci život tako što niste pružili dovoljno jer se niste vidjeli u toj ulozi ili niste njih stavili na prvo mjesto i odrekli se mnogih stvari koje su više prikladne životu neženje.

U medijima se često pominju estradne ličnosti kao očevi, a jedan od takvih je Cecin sin Veljko Ražnatović. Sin mu se zove Željko i mediji jednostavno lude za njim jer im je presimpatičan i presladak. Veljko je podijelio sliku iz mladih dana na Instagramu i vidi se da je Željko kao precrtan.

Mnogi su ostali oduševljeni, a naročito kad su vidjeli sliku malog Željka sa djevojčicom njegovih godina koja mu je, čini se, prva simpatija. Mnogi su komentarisali da je pravi zavodnik kao i njegov stari, a vrijeme će pokazati da li su se karakterne crte manifestovale u malom Željku također.