Jašar Ahmedovski se nabildao, A TEK DA MU VIDITE ŽENU – Bili su zajedno 20 godina pre nego su se venčali, šok! (FOTO)

0

Od svih narodnjaka na ovim prostorima, jedan od onih koji su se najviše istakli je svakako Makedonac po imenu Jašar Ahmedovski. On je već godinama na sceni i prošao je kroz mnogo dobrih i loših stvari u žiži javnosti te je odavno dio narodnjačkog miljea i družio se s nekim od najpoznatijih muzičara.

Jašar je rođen kod Prilepa, ali je karijeru započeo u Sarajevu gdje ga je primjetio Halid Bešlić koji ga je pogurao da nastavi s pjevanjem. Ahmedovski je naplaćivao dupli honorar, ali je zato punio restorane redom i slušali su ga Šaban Šaulić, Haris Džinović i drugi pa su se sprijateljili. Prvobitno je krenuo u srednju medicinsku školu ali je od toga odustao da se nastavi baviti muzikom jer mu je to bila ljubav. Karijera mu je odlično išla a i njegov brat Ipče Ahmedovski se bacio u te vode i krenuo uzlaznom putanjom, ali je tragično poginuo.

Jašar je jedva prebolio bratovu smrt i dan danas ga se često sjeti. Ono što mnogi cijene kod njega je to što je čitav život manje više proveo sa istom ženom – svojom suprugom Snežanom i vidi se na slikama kad su zajedno da su odličan par i da se dobro slažu.

Ono što su mnogi primjetili je da se Jašar malo nabildao. Njegovo tijelo, iako već staro, izgleda bolje nego ikad i očito je da mu je jako stalo do zdravlja i izgleda jer nije dosad nikad bolje izgledao, a i njegova žena je u odličnoj formi također. Šta vi mislite o ovome?