NEKADA JE BILA NAJPOZNATIJA SRPSKA PEVAČICA! – Danas jedva preživljava sa 33.000 dinara penzije, ZNATE LI KO JE ONA?! (FOTO)

0

Svi bi sigurno voljeli da su slavni i da imaju novca i obožavatelja koliko mogu zamisliti. Taj holivudski život izgleda atraktivno nebitno da li pratite domaću ili svjetsku estradu, pogotovo nama na Balkanu koji jedva guramo i preživljavamo na dnevnoj bazi – imati svakakva kola, jesti skupocjenu hranu i oblačiti se otmjeno zvuči super.

Međutim, ovo je zaista zaposlenje gdje trebate prodati dušu kako biste postali velika slavna ličnost koju svi vole i prate. Konstantno morate da budete prisutni na društvenim mrežama, morate sponzorisati proizvode, praviti skandale u medijima, stalno izbacivati novu muziku ili glumiti u reklamama i serijama ili filmovima itd. Rijetko se nađe neka zvijezda koja uspije samo na osnovu svojih glavnih talenata da se izbori za normalan život. U doba Jugoslavije nisu te ličnosti bile nešto bogzna bogate kao što su danas i nije bilo dekadencije i bahatosti kao što to danas vlada među narodnjacima i reperima.

Danas vam dajemo primjer jedne stare zvijezda koja je bila jedna od poznatijih pjevačica, a koja danas jedva sastavlja kraj s krajem jer joj je penzija samo mizernih 33.000 dinara. Radi se o slavnoj Maji Odažklijevskoj, koju ste možda i mogli prepoznati sa slika, a sigurno znate njen megahit “Srećo, reci”.

Kako Maja otkriva, njena je plata jako niska i ne može da pregura mjesec normalno, pogotovo sad kad rastu cijene kao lude. Povrh svega toga, ona ima i autističnog unuka kojemu je malo teže objasniti da mu baka ne može kupiti baš sve što on poželi i to je teško. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo