BEZ REČI ISTRČAO IZ TAKSIJA I NIJE JOJ SE JAVIO 27 GODINA: Tek sad je saznala ŠTA SE STVARNO DESILO, neverovatno!

0

Jedna od poznatijih holivudskih glumica je preliejpa Lesli Man koja je nedavno gostujući u jednoj emisiji ispričala zanimljivu priču o tome kako je upoznala kolegu glumca Dejvida Duhovnog koji se proslavio glavnom ulogom u serijalu Dosijei X koja je postala kultna. Lesli je tek bila na početku svoje karijere i dobila je prvi angažman u seriji po imenu Birdland.

Snimali su u Vankuveru a u ovom gradu je i Dejvid snimao Dosije X pa su se sreli na jednoj zabavi i ona je privukla njegovu pažnju. Dok su razgovarali pomislila je da mu se stvarno sviđa i da bi njih dvoje mogli biti par i on je nju tada pozvao na set svoje serije a ona je njega pozvala na jednu žurku koju je ona organizovala u svojoj hotelskoj sobi za Dan vještica.

Nakon što je došao i zabava se završila njih dvoje i jedna njena prijateljica su odlučili da odu u neki bar na još koje piće. Pozvali su taksi i krenuli i tada se desila stvar koja je Lesli potpuno šokirala. Naime, Dejvid je odjednom zaustavio taksi i istrčao iz auta bez ijedne riječi i nakon toga se nisu ni vidjeli ni čuli punih 27 godina. Nju je cijelo to vrijeme kopkalo šta se desilo i zašto je on tako iznenada otišao i zašto se sve što je djelovalo kao početak jedne lijepe veze završilo na taj pomalo šokantan način.

 

Međutim desilo se da su nakon toliko godina oboje učestvovali na istom projektu i ona je skupila hrabrost da ga pita zašto je tada izašao iz taksija. On je rekao da se toga sjeća kao kroz maglu ali da ne zna koji je bio razlog njegovog odlaska a vjerovatno se eradilo o marihuani koju je zaboravio u sobi.

Preporučujemo