Domaća kinematogarfija s obzirom na uslove u kojima opstaje izbaci s vremena na vrijeme pokoji jako dobar i kvalitetan film koji postane poznat širom regije a jedan od takvih je i Mi nismo anđeli koji se svako malo reprizira na nekoj od mnoštva privatnih televizija koje danas postoje.

U prvom nastavku se u jednoj sceni pojavljuje djevojka Lidija za koju šanker pita Nikolu gdje je našao ovu nevaspitanu, a ulogu je igrala jedna od po mnogima najljepših glumica tog vremena Tatjana Pujin. Iako su za njom glavu gubili muškarci šitom bivše države ona je svoje srce poklonila italijanu. Tatjana je početkom devedesetih kada je na  našim prostorima izbio rat odselila u Italiju gdje je upoznala političara Đulijana Červinija koji je u to vrijeme bio na dužnosti savjetnika pres službe italijanskog predsjednika.

Nakon nekoliko godina braka došlo je do razvoda i glumica se 2013. godine vratila u Srbiju. Ona je svom mužu tada rekla da ne može nikako da se uklopi u tamošnju sredinu i da mora da se vrati u Beograd. Međutim ubrzo je shvatila da su se i ovdje stvari okrenule naopačke i ponovo se vratila u Italiju i ponovo se udala za Đulijana. Ona danas ima 53 godine i sa mužem živi u Rimu gdje ima i svoju malu baštu u kojoj uzgaja povrće.

Tatjana  nema djece a jedna od njenih strasti je kuhanje ali i putovanja na koja često odlazi. Više se ne bavi glumom i kaže da joj taj posao uopšte ne nedostaje ali da zato voli da snima dokumentarce. Ostaće upamćena po filmovima u kojima je glumila a samo neki do njih su: “Oktoberfest”, “Hajde da se volimo”, “Sulude godine”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”.

Preporučujemo