TUGA! IZNENADA PREMINULA VERENICA POZNATOG PEVAČA: Umrla u snu na dan venčanja! Oglasio se i ON! (FOTO)

0

Da sudbina ponekad zna da bude veoma okrutna i da ni bogate i slavne osobe nisu pošteđene nesreće i bola pokazuje nam i slučaj poznatog svjetskog pjevača Toma Mana čija je vjerenica Danijela iznenada preminula u snu i to na dan njihovog vjenčanja. Ona je noć prije proslavila svoje djevojačko veče a ujutro su je našli mrtvu.

Daniejla i Tom su u  prošlu subotu trebali da se zavjetuju jedno drugom na vječnu ljubav a zajedno imaju i sina Bouvija, međutim okrutna sudbina je poremetila njihove planove. O svemu je i sam Tom na društvenim mrežama napisao jako dirljiv post upućen Danijeli koja je imala samo 34 godine.

On je nju nazvao svojom najboljom prijateljicom i ljubavi njegovog života i napisao je da je dan koji je u njihovim životima trebalo da bude najsretniji završio velikom tragedijom. Nisu stigli do oltara i nisu uspjeli da izgovore zavjete koje su pripremili kao ni da otplešu svoj prvi ples kao muž i žena. Tom je naveo da će burmu nositi do kraja svog života kao zavjet njoj, njegovoj jedinoj ljubavi koja je bila i njegov cijeli svijet.

Tom je napisao da je slomljen i da je isplakao cijeli okean suza te da ne zna kako će nastaviti život bez nje. Ipka moraće da skupi snagu zbog njihovog sina kojeg će voljeti i vaspitavati mada zna da neće biti ni upola dobar roditelj kao što je ona bila. Pričaće mu kako je imao nevjerovatnu mamu i kako je bila najljepša žena i izvana i iznutra i posebna osoba po svemu. Na kraju je obećao svojoj pokojnoj supruzi da će se potruditi da bude ponosna na njihoovg sina jer zna da će ih ona gledati odozgo i uvijek biti uz njih.

 

Preporučujemo