Aleksandra Prijović Prija je jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije u Srbiji koja se po prvi put široj javnosti predstavila u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda. Ona je postala još poznatija nakon udaje za Filipa Živojinovića koji je posinak Lepe Brene i njihova svadba je bila događaj godine.

Danas njih dvoje imaju i sina kojeg su nazvali Aleksandar i koji je radost cijele porodice. Prija je jedno vrijeme pauzirala i zbog sina ali i kao i ostale njene kolege zbog mjera koje su važile zbog pandemije korona virusa ali je opet krenula sa nastupima i mnogi se slažu da ima prepoznatljivu i specifičnu boju glasa i najveće vokalne sposobnosti od svih svojih kolegica.

Njena prva pjesma koju je snimila je postala pravi hit i njenu karijeru je vinula u nebo a mnogi su zaboravili kako je Prija tada izgledala. Ona se podvrgla čitavom nizu plastičnih operacija koje su od nje napravile vanserijsku ljepoticu i iz godine u godinu ona izgleda sve bolje. Međuitm neki tvrde da pokušava da liči na Cecu Ražnatović i da estetskim operacijama pokušava što više da je kopira i komentari koji se ponekad pojave ispod fotografija koje Prija objavi nisu nimalo laskavi.

Sada po društvenim mreržama kruže fotke iz Prijine mladosti i one iz sadašnjosti a korisnici pišu kako ništa ne znači silna plastika i silikoni kada se zna kako je nekada izgledala. Jedan korisnik je napisao da bi Aleksandra trebala svaki dan da se zahvaljuje plastičnoj hirurgiji zbog koje danas izgleda kao prava ljepotica.

Preporučujemo