Koja bi žena ovo oprostila? Tek što su OTKRILI IME za ćerkicu, Petar Grašo IZDAO Hanu! (FOTO)

0

Kada se prije nekoliko mjeseci saznalo da su poznati hrvatski pjevači Petar Grašo i Danijela Martinović nakon više od dvadeset godina zajedničkog života prekinuli svoju vezu mnogi su bili šokirani a kada se pročulo da je zbog raskida došlo zbog druge žene Grašo je prikucan na stub srama.

Naravno oni nisu ni prvi ni posljednji čija se veza raspala zbog treće osobe ali pošto je u pitanju bila kćerka njihovih kućnih prijatelja Hana Huljić to je izazvalo niz negativnih reakcija i mediji su danima pisali o vooj izdaji kako su je nazvali. Danijela je kao i uvijek ostala dama i nikada nijednom riječju nije komentarisala novonastalu situaciju a Petar i Hana su uživali u svojoj ljubavi ne mareći mnogo šta drugi misle.

Ubrzo su objavili  da očekuju bebu pa su se i vjenčali u krugu najbliže porodice i prijatelja a kako su tada rekli termin za rođenje njihove kćerkice je 23. juli. Oni su također izazvali bijes javnosti kada su saopštili da su izabrali i ime za svoju nasljednicu i da će se ona zvati Alba a upravo to ime je u jednom davnom intervjuu Daniejla namjeravala dati svojoj kćerki ako je ikada bude imala.

Sada hrvatski mediji pišu da je Grašo iako mu je poznat termin haninog poroda upravo na taj dan zakazao nastup i komentariše se kako to nikako nije u redu ako mu je taj dan jedan od najvažnijih u životu i bilo je očekivano da tada bude uz svoju suprugu. Iako mu mnogo žena ovo ne bi oprostilo, Hana koja je i sama pjevačica razumije šta su poslovne obaveze i samo je rekla kako on svaki svoj slobodan trenutak provodi sa njom.

Preporučujemo