ZVEZDA GRANDA KOJU JE ŽIRI IZVREĐAO ZBOG GOLOTINJE ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svake svoje REČI!

0

Najpopularnije muzičko takmičenje u regiji je več dugi niz godina Zvezde Granda kroz koje je prošlo na stotine takmičara od kojih je većina pala u zaborav a samo nekolicina je i danas u muzičkom biznisu i ima kakve takve karijere na estradnoj sceni.

Kada je u pitanju žiri njegovi članovi su zaduženi za dobru atmosferu i gledanost a svojim komentarima koji znaju biti i brutalni ponekad i rasplaču takmičare. U prošloj emisiji je došlo do burne rasprave i teških riječi do strane članova žirija na račun stajlinga takmičarke Anastasije Ićurup koja je nakon svega objavila na svom Instagram nalogu kako odustaje od daljnjeg takmičenja.

Da podsjetimo ona se na sceni poajvila sa još jednom takmičarkom a cijelu raspravu oko njihovog stajlinga je pokrenula Ana Bekuta jer su obje bile u provokativnim kostimima. O svemu se oglasila i Marija Šerifović koja je u vidoe snimku rekla kao joj je inboks zatrpan porukama a ona i dalje smatra da je postupila ispravno i da i dalje stoji iza svake svoje riječi.

Ona je dodala i da je iznenadilo kada je čula da je Aastasija odustala od daljeg takmičenja ali je vjerovatno da se nije osjećala dobro i Marija kaže kako ona ne želi da bude dio toga. Da je ona na njenom mejsto to ne bi nikada uradila nego bi se potrudila da bude najbolja od svih i da članovima žirij apije krv. Riječi koje su napravile haos a koje je izgovorila Bekuta su bile: “Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad”

Preporučujemo