Mnogo ju je voleo a ona je paralelno bila u vezi sa drugim: Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike! (FOTO)

0

Viktor Savić je jedan od najpoznatijih mlađih glumaca u Srbiji koji se proslavio ulogama u seriji Košarkaši i filmovima Montevideo Bog te video i Šišanje. On je rođen u Beogradu 1983. godine a njegov otac je  Jovan Lole Savić koji je bio poznati bluz muzičar dok se njegova majka Ena bavila keramikom a Viktor je kao mali zavolio rep muziku ali i glumu pa je  išao i u školu kod Ružice Sokić i Bate Paskaljevića da bi poslije prešao u školu glume Mike Aleksića.

2002. godine je položio prijemni na glumačkoj akademiji i diplomirao je u roku. Kada je u pitanju njegov ljubavni život nedavno se saznalo da je on bio zaljubljen u jednu studentkinju koja je dok je bila u vezi sa njim istovremeno bila u vezi sa još jednim muškarcem a radi se o manekenki Aleksandri Čović kojuje Viktor upozao u Budvi prije 13 godina a kada su se vratili u Beograd nastavili su svoju vezu.

Nakon nekoliko mjeseci su po gradu krenule priče kako se na zabavlja i sa sinom pokojnog pjevača Marinka Rokvića, Markom te da su u slobodnoj vezi više od godinu dana ali to Viktoru niko nije rekao. Kada je ipak saznao da joj nije jedini Viktor je odmah prekinuo vezu a na pitanja novinara koji je razlog prekida on je govorio da su različiti temperamenti u pitanju.

Viktor je imao jako puno djevojaka poslije nje pa se tako prije osam godina špekulisalo da je u vezi sa pjevačicom Sarom Jo ali nijedno od njh dvoje to nije željelo da komentariše.