Život je nije nimalo mazio: Gordana Ilić borila se sa ljubavnicama muža Miroslava i svekrvom koja je NIJE PODNOSILA, EVO I ZAŠTO! (FOTO)

0

Pjevač Miroslav Ilić je jedan od najpoznatijih u regiji kada je u pitanju narodna  muzika i iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko pet decenija. On je poznat i pod nadimkom Slavuj iz Mrčajevaca zbog svog božanstvenog glasa i uvijek su ga svi smatrali velikim gospodinom.

Međutim posljednjih par godina je taj imidž malo narušen a zbog sudskog postupka koji je protiv njega povela bivša ljubavnica Mirjana Antonović u kojem traži da on prizna očinstvo nad njenim sinom Devinim, što Miroslav uporno izbjegava. On jeu braku sa svojom suprugom Gordanom 51 godinu a vjenčali su se prije nego je on snimio svoju prvu pjesmu i postao poznat.

Njihov brak je za svo ovo vrijeme imao puno uspona i padova a prva prepreka u zajedničkom životu je bila Miroslavova majka. Ona nije imala ništa lično protiv Gordane ali je jako razočaralo šro je njen sin napustio fakultet elektrotehnike koji je pohađao u Skoplju da bi se oženio. Druga velika prepreka pred mladim parom je došla dvije godine poslije vjenčanja kada je Miroslav postao popularan i tada se u medijima pislao kako ima brojne ljubave afere i kako svoju suprugu vara na svakom koraku.

Jednom je i sama Gordana progovorila o njihovm braku i priznala da su se uvijek svađali ali uglavnom zbog sitnica dok bi se oko važnijih stvari lako dogovorili. Otkrila je da je Miroslav taj koji u svađi uvijek prvi popušta a one nikada nisu bile tako ozbiljne da bi dovele do razvoda. Istakla je  i da su je uvijek pitali kao može da izdrži u braku sa njim a da niko nije pitao kao on izdrži sa njom.

Preporučujemo