Kada je u pitanju muzička industrija u Srbiji jedan od najuspješnijih ljudi je Saša Popović koji je zajedno sa pjevačicom Lepom Breenom osnovao Grand produkciju prije više od dvadeset godina i ni sami nisu mogli pretpstaviti koliko će biti uspješni.

Prošle godine su prodali svoje dionice u ovoj kompaniji i kako su mediji pisali oboje su inkasirali po dvadeset miliona eura a tim povodom su napravili i veliko slavlje. Saša je prošle godine i zvanično otišao u penziju ali je ostao da radi kao umjetnički direktor i voditelj najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdama Granda.

Kada je u pitanju njegov privatni život on je već dvije decenije u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović sa kojom ima i kćerku Aleksandru koja ne voli da se eksponira u javnosti. Kako je prenio jedan izvor blizak porodici ona je jako ponosna na svoje roditelje i njihove karijere ali ne pripada tom svijetu i želi da bude sama svoj čovjek.

Ona je upisala dva fakulteta ali je onda donijela odluku da ih oba napusti i da upiše kurs za manikir jer je shvatila da je to zanat kojim se želi baviti. Ona je kao prvu mušteriju imala upravo svoju majku a kada je vidjela da joj to baš ide od ruke odlučila je da pokrene svoj biznis. Suzana je jednom prilikom rekla kako je nena kćerka neodlučna i još uvijek se traži i da je tu osobinu naslijedila od nje. Istakla je i da je Aleksandra sada zainteresovana za manikir ali da li će ostati pri tome ostaje da se vidi.

Preporučujemo