Slobodan Boba Živojinović je u svojoj mladosti u osamdesetim godinama prošlog vijeka bio jedan od najboljih i najperspektivnijih tenisera na ovim prostorima ali ga je njegoiv način života a posebno sklonost ka jelu i piću omela u tome  da postigne velike rezultate.

On se početkom devedesetih godina upoznao sa pjevačicom Lepom Brenom koja je tada bila na vrhuncu svoje popularnosti i ljubav između njih je planula pa su se i vjenčali i dan danas su u traku. Važe za jedan od najidealnijih parova u javnom životu a kako je Brena više puta isticala tajna uspjeha njihovog braka koji traje više od tri decenije je uzajamno poštovanje i razumijevanje.

Par ima dva zajednička sina Viktora i Stefana a i Bobin sin iz prvog braka Filip je odrastao sa njima i ima odličan odnos sa Brenom. Filip je oženio mladu Breninu kolegicu Aleksandru Prijović i mnogi do tada nisu ni znali da mu Brena nije biološka majka. I dok se ona podvrgava raznim tretmanima podmlađivanja i estetskim operacijama u tolikoj mjeri da većina smatra da pretjeruje, Boba se sa druge strane skroz opustio i čini se da nema problema sa tim da pokaže svoje godine.

Pored toga što ga krase sijeda kosa i brada on ima i evidentan višak kilograma ali se čini da je u posljednje vrijeme odlučio da poradi na tome i to prije svega iz zdravstvenih razloga. On se nije dugo pojavljivao u javnosti pa je fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama izazvala veliki broj koemntara. On i Brena se trenutno nalaze u Majamiju gdje imaju i kuću a sa njima je i Brenina sestra Faketa. Ono što je uočljivo je da je Boba drastično smršao i mnogima se sviđa kako sada izgleda.

 

Preporučujemo