ZDRAVKO ČOLIĆ JE IMAO ZABRANJENU LJUBAV PREMA ČUVENOJ KOLEGNICI? Isplivale TAJNE nakon toliko DECENIJA!

0

Domaća estrada je oduvijek ljudima iz regiona zanimljiva i tokom i poslije Jugoslavije, a mnogo veterana muzičke scene je i danas aktuelno i izbacuje nove projekte. Jedan od takvih je čuveni bosanskohercegovački pop pjevač Zdravko Čolić koji je izbacio pregršt albuma i hitova i važi za jednog od najpopularnijih pjevača.

Njegove stare pjesme se i danas pjevaju, a često se trudi da izbaci i nešto novo te obraduje fanove. Njegovi se koncerti rasprodaju širom bivše države, a kad je bio mlađi, bio je totalni zavodnik. Mnogi su ga povezivali sa svim mogućim slavnim ženama, uključujući i pjevačice švedske grupe ABBA. On je danas više porodični čovjek koji cijeni svoju privatnost, ali ono što mnogi ne znaju o famoznom Čoli je to da se u prošlosti šuškalo da je imao tajnu aferu sa stanovitom pjevačicom iz Splita. Da, vjerovalo se da su Čola i Doris Dragović u vezi i da to skrivaju.

Prvo su to pomislili kad su vidjeli spot za njegovu pjesmu “Ti možeš sve, ali jedno ne” u kojem se ona pojavila, a kasnije su stojali jedno kraj drugog u spotu za grupnu pjesmu “Za milion godina” i ta se priča rasplamsala do te mjere da se nije ugasila dok se Doris nije udala.

Pričao je kako su se sreli prije par godina i prisjetili se kako su jedno vrijeme snimali i spot za “Ti si mi u krvi” i učestvovali u raznim idejama i projektima, ali da je to danas nažalost sve izgubljeno. Uglavnom su u dobrim odnosima.