Kome šalje poruku? Obnažene fotografije Tijane Dapčević izazvale buru na Instagramu, pogledajte kako izgleda nakon mršavljenja!

0

Živimo u doba kada su ljudi opsjednuti svojim fizičkim izgledom umjesto da porade malo na inteligenciji i obrazovanju kao i nekim karakternim osobinama koje bi ih učinile boljim osobama. Upravo zato mnoge djevojke i žene odluče da se podvrgnu kojekakvim estetskim zahvatima i time unakaze sebe i svoje tijelo u nepovrat.

Izgleda da su mnogi zaboravili da se ljepota može postići zdravijim životom i radom na sebi i psihički i fizički, i da tu prečice ne pomažu. Kao dokaz prilažemo novu figuru čuvene makedonske pjevačice Tijane Dapčević koja je na sceni dugi niz godina i oduševila je fanove slikama na kojim je znatno smršala. Na svom Instagram profilu je podijelila slike koje su malo slobodnije nego prethodne, jer pomalo joj vire neki dijelovi tijela koje prethodno možda ne bi pokazala dok nije sredila svoju figuru. Sad je definitivno sebe podmladila a samo je popravila ishranu i određene svakodnevne navike.

Vidi se da je tu uloženo truda, vremena i da se vježbalo i radilo na figuri, ali Tijana zato izgleda kao djevojka. Otkrila je svima da joj je nutricionista predložio plan ishrane kojeg se ona držala i sada izgleda odlično, bez da je išla pod nož i izvještačila svoje lice i tijelo.

Mnogi se pitaju da li njenom mužu smetaju ovakve polugolišave fotografije gdje se Tijana pokazuje u novoj formi, ali koliko se zna iz intervjua i posmatranja drugih, Tijana i njen muž imaju jako dobru komunikaciju pa malo hvalisanja svojom poboljšanom figurom sigurno ne može puno da smeta njenom mužu.

 

 

Preporučujemo