SVI ZNAMO NAŠEG PREZGODNOG MANEKENA, A NIKO NE ZNA DA JE TO UNUK ČUVENOG GIDRE: Prava je LUTKA, a ovaj DETALJ šokira!

0

Često se desi da glumci budu toliko dobri u svom poslu da su skroz drugačije osobe u pravom životu nego na malim i velikim ekranima. Naravno, to ne važi za svakog i često se postavlja pitanje da li je uopšte u pitanju gluma kad je neko isti na ekranu i u stvarnosti.

Takav je i slučaj sa slavnim glumcem i komičarom Dragomirom Bojanićem kojeg su svi zvali Gidra. Najviše se proslavio tako što je glumio u čuvenom filmu “Žikina dinastija” kojim je nasmijao sve južnoslavenske zemlje i danas je to jedan kultni film koji svi obavezno moraju da odgledaju. Njegov unuk Jovan Stojanović je poznat i uspješan maneken i nedavno je otkrio neke detalje o svom djedu koje mnogi nisu znali. Činjenica je da je on zapravo bio u potpunosti isti na ekranu i u pravom životu i kaže Jovan da su umirali od smijeha svaki put kad bi ga posjetili.

Otkrio je da nije istina da se švalerao već da je bio ludo zaljubljen u suprugu Ljiljanu, ali su te strasti često prerastale u sukobe pa su se rastali čak šest puta i on bi se uvijek njoj vratio. Pričao je i kako je Gidra završio u zatvoru zbog viceva o Titu.

Pričali su mu kako je Gidrin brat došao po njega u zatvor i kad je ušao u sobu gdje su ga držali, Gidra je pričao viceve o Titu policajcima i svi su zajedno umirali od smijeha, što govori dovoljno o tome kakav je smiješan i dobroćudan lik bio.