ZBOG OVE PEVAČICE JE RAZOTKRIVENA ELITINA PROSTITUCIJA: Orgijanje koštalo 1.000 EVRA, evo koliki je procenat Dušice Grabović?!

0

U velikoj policijskoj akciji koja je u Srbiji provedena prije nekoliko dana uhapšeno je 29 osoba koje se sumnjiče da su povezane sa elitnom prostitucijom a među njima je i pjevačica Dušica Grabović .

Prema pisanjima srpskih medija ona je zajedno sa Duškom Banjcem uhapšena pod sumnjom da je jedna od organizatora a svaki dan se pojavljuju nova imena i detalji koje cure iz MUP-a.  Dušan Banjac i Nikola Anđelić su označeni kao makroi koji su podvodili djevojke ali je navodno i pjevačica nabacivala klijente djevojkama koje su se bavile prostitucijom a jedna od njih je na saslušanju rekla kao je Grabovićka uzimala od njih procenat u visini od 30 do 40 posto.

Dušica Grabović je široj javnosti poznata i kao učesnica rijalitija Parovi i sada se sumnja i da je i tamo vrbovala ostale učesnice za bavljenje prostitucijom. Djevojka koja je uhapšena u ovoj akciji je nakon početnog odbijanja da govori ipak odlučila da ispriča sve što zna. Pored imena dvojice makroa dala je još neka među kojima je i ono Dušice Grabović. Ona je nju prepoznala na fotografijama koje su joj pokazane i rekla je da je ona dovodila klijente i uzimala dobar procenat za to.

Otkrila je i da je pjevačica imala svoje djevojke koje su radile za nju ali te djevojke nisu javne ličnosti, iako je mnogo radila i sa starletama. Od ovih nepoznatih djevojaka koje su radile i za manje sume novca Dušica je uzimala i manji procenat oko 30 posto. Izvor koji je ovo otkrio za medije a koji radi u policiji je rekao i da je klijentima za jednu noć naplaćivano i do 1000 eura.