JELENA KARLEUŠA: Volim da jedem, ali ne jedem meso! Na mom jelovniku je OVO umesto piletine!

0

Jedan od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja je postala popularna zahvaljujući skandalima koji je prate od kojih većinu sama i pravi, nego po svojim pjesmama. Iako već godinama nije snimila ništa novo opet se skoro svaki dan o njoj piše u medijima a ona je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje bez obzira svidjelo se ono nekome ili ne.

O njenom braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem stalno izlaze neke nove informacije i do sada su ih mediji nebrojeno puta razveli ali se par pored svih afera i kriza kroz koje su prošli i dalje drži zajedno i uskoro će proslaviti 14. godina svoje veze. Imaju i dvije kćerke Atinu i Niku kojima je Jelena jako privržena i rijetko se odvaja od njih.

Poznato je da je pjevačica vegeterijanac a nedavno je posjetila i azil za napuštene životinje koji se nalazi u Beogradu. Ona je veliki aktivista za zaštitu životinja i skoro svaki dan kritikuje nasilje nad njima na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram na kojem je vrlo aktivna. Ona je azil obišla sa velikim brojem novinara u želji da podigne svijest građana i da ih potakne na to da udome neku od ovih životinja i brinu o njima.

Pjevačica je izjavila i da samo dobro ljudi mogu da osjete empatiju prema životinjama a na pitanje novinara o njenoj ishrani ona je ponovila da ne jede meso te da jedan tanjir pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina. Dodala je i da voli da jede ali da ne konzumira meso a u svom domu ona ima tri mačke i jednog psa.

 

Preporučujemo