ZAKOPALE RATNE SEKIRE!? SEKA ALEKSIĆ OTVORILA DUŠU O KARLEUŠI: Isplivala DUGO ČUVANA TAJNA SUKOBA!

0

Na estradnoj sceni u Srbiji postoji jako puno pjevača i pjevačica ali je mali broj onih koji iza sebe imaju dugogodišnju i uspješnu karijeru. U tu nekoliciju spada i Jelena Karleuša koju su mediji prozvali malom od skandala i koja je zbog svog oštrog jezika u sukobu sa mnogim kolegama a među njima svojevremeno i sa Sekom Aleksić.

Između dvije pjevačice je medijski rat bio paklen prije desetak godina ali su se u međuvremenu strasti smirile i kako je Seka rekla više se ni ne sjeća razloga oko kojeg su se svađale. Tada su obje bile mlade a danas su ostvarene porodične žene i majke i iako se nisu srele nijednom posljednih godina Seka kaže da bi Jelenu pozdravila i pružila joj ruku.

Seka je istakla da su obje u jednom trenutku shvatile da su njihove svađe bile gluposti i da su ih tada vodile neke emocije koje su u međuvremenu nestale. Ona je otkrila i da je u stalnom kontaktu sa Zoranom Birtaševićem koji je Jelenin PR i po Sekinom mišljenju jako fin dečko.

Kada sa njim komunicira obavezno mu kaže da pozdravi Jelenu a i ona preko Zorana pozdravlja nju i sada je između njih dvije mir. Seka je rekla da se više ni ne sjeća uvreda koje su razmjenjivale i sada je sve to iza njih. Sekino mišljenje o Jeleni je danas puno drugačije nego tada i kaže da je podržava i kao majku i kao ženu koja je veliki borac. Jelena se još uvijek nije u javnosti oglasila po ovom pitanju pa nije poznato da li se slaže sa Sekinim riječima.

Preporučujemo