Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga: Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom

0

Kćerka najpoznatije pjevačice s naše muzičke scene Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović. S obzirom na popularnost njene majke, cijeli svoj život je provela ispred kamera. O svakom aspektu njenog života ss sve zna, a mnoge posebno zanima njen ljubavni život. Svaka Aastasijina veza je prošla kroz medije i svaki njen bivši dečko je ostao zapamćen. Jedan od bivših momaka sa kojima je Anastasija bila jeste Đorđe Kuljić, a njihova veza trajala je pet godina.

Mnogi su ostali u šoku kada je njihova veza okončana i kada je ova vijesz došla u javnost. Danas je Đorđe u vezi sa novom devojkom, a riječ je o Mili Radojević. Njih dvoje se trude da što više vremena provedu zajedno kroz razna putovanja koja dijele na svojim društvenim mrežama. Početkom ovog ljeta bili su u Grčkoj, u Santoriniju i Mikonosu, zatim i u Crnoj Gori gdje je Đorđe proslavio svoj rođendan, a trenutno se nalaze u Čikagu.

U Čikagu je Đorđe razvio još jedan posao kojim se bavi njegova porodica i zato često boravi i u Srbiji i u Americi. Ovaj put za Ameriku nije otišao sam već je s njim otputovala i njegova izabranica Mila. Njih dvoje su objavili dosta fotografija iz ovog grada sa jako poznatih mjesta i pokazali koliko uživaj u svojoj ljubavi.

Jedno vrijeme su pokušali da sakriju svoju vezu, međutim Mila je objavila fotografiju sa ovim milionerom i pokazala da ne želi više da se kriju. Na fotografiji iz Čikaga na kojoj su pozirali zagrljeni izgledaju kao romantični par koji je tek započeo svoju vezu i planiraju da je prodube.